Bunshot uitgeschakeld

De tafeltennis bekercompetitie zit er voor beide Bunshot teams helaas alweer op. Het lukte beide teams afgelopen week niet om te winnen, waardoor de uitschakeling een feit was. Deze en volgende week kan er nog vrij gespeeld worden, waarna de tafeltennissers eind augustus hun batjes weer uit de kast kunnen halen voor de najaarscompetitie.

Uit bij Tielse SC werd het uiteindelijk 10-8 voor de gastheren. Namens Bunshot 1 was Arjan de Graaf de positieve uitschieter, hij won allevier zijn singles, maar kon het dubbelspel met Rutger van de Vuurst net niet naar zijn hand zetten. Van de Vuurst zelf scoorde tweemaal uit zijn singles. Ronny Vermeer pakte eenmaal winst en won samen met Tom Nieborg de andere dubbel. Laatstgenoemde bleef in zijn enkelspel puntloos, waardoor Bunshot 1 helaas niet door kon dringen tot de beste 32 teams van de regio.

Bij Bunshot 2, wat donderdagavond uit speelde bij HTTC, verliep het scoreverloop heel snel in het voordeel van het kwartet uit Houten. Via 3-1 werd het in rap tempo 7-3 en bij 11-4 besloten de beide teams om er mee te stoppen. De vier Bunshot punten werden hier gepakt door George Reynolds (tweemaal), Jaco Blotenburg en Jan Duijst (beiden eenmaal). Runner up Jacob van de Vuurst bleef met lege handen. Ook voor Bunshot 2 dus geen plekje bij de beste 32 teams.

Voor Bunshot betekent dit het einde van het voorjaarsseizoen. Er waren bij de reguliere competitie twee kampioenschappen en helaas is Bunshot 2 gedegradeerd. Komend najaar spelen er weer acht tweetallen mee in de verschillende competitieklassen van de NTTB Midden en de prestaties van deze teams zijn uiteraard weer terug te lezen in de woensdageditie van deze krant. Mocht je trouwens zelf zin hebben om je aan te sluiten bij deze leuke sport, kom dan gerust eens kijken in de Kuil. Elke woensdagavond, vanaf eind augustus, is de zaal vanaf 19:30 uur geopend, materiaal is aanwezig!