Corona protocol ttv Bunshot

Beste leden en gasten,

Bestuursleden zijn druk bezig geweest met het opstellen van het corona
protocol. Na samenspraak met de badmintonvereniging en de beheerder
van de sporthal is gekomen tot onderstaand protocol.

Dit protocol moet verplicht opgevolgd worden en is niet vrijblijvend.
Wij hopen dat met inachtneming van alle (voorzorgs)maatregelen wij
toch een fijn en sportief seizoen met elkaar mogen hebben.

Met sportieve groet,

6e klasse C
Basisspelers: Paul Jorritsma en Niels van den Broek

In Memoriam

Woensdagavond een minuut stilte ter nagedachtenis aan Evert Beekhuis, oprichter van tafeltennisvereniging Bunshot

MISTER BUNSHOT OVERLEDEN
Op 16 maart 2019 is op 68 jarige leeftijd na een kort ziekbed Evert Beekhuis overleden.
Als er één persoon is, die bovenstaande titel toekomt, dan is dat Evert wel.
Vanuit zijn deelname aan bedrijfscompetities in Amersfoort ontstond het idee om ook in Bunschoten-Spakenburg een tafeltennisclub in het leven te roepen. Dit is in 1974 realiteit geworden en Evert was hierbij de belangrijkste initiatiefnemer. In eerste instantie kreeg de club de naam Shot ’74, maar later werd dit veranderd in Bunshot.
Vanaf de oprichting heeft Evert onafgebroken, dus ruim meer dan veertig jaar, diverse bestuursfuncties ingevuld. Daarbij lag zijn hart vooral bij het organiseren van onze diverse competities en toernooien. Denk maar eens terug aan alle clubkampioenschappen en kersttoernooien, die hij op geheel eigen wijze op de kaart zette.
Deze grote verdienste voor de club heeft ook geleid tot zijn benoeming tot erelid.
En het is goed om ook nu nogmaals onze grote dank uit te spreken voor alles wat Evert voor Bunshot betekend heeft.
Naast bestuurder was hij natuurlijk ook gewoon speler. Jarenlang heeft hij in ons eerste team gespeeld. Naarmate de leeftijd vorderde moest hij wel wat stapjes terug doen, maar totdat hij ziek werd, draaide hij nog zeer verdienstelijk in één van onze teams mee.
Tenslotte is het ook belangrijk om op te merken, dat Evert meer was dan tafeltennis alleen.
Hij was ook man, vader, opa, broer, oom en vriend. En in het bijzonder willen we alle mensen, die van Evert hielden heel veel sterkte toewensen om dit grote verlies te kunnen dragen.
Rust zacht Evert.
Lid van bijna het eerste uur, Arie van Diermen.

7 competitieteams strijden in regio Midden

Competitie start weer voor Bunshot
Na de winterstop en de trainingsavonden van afgelopen weken kunnen de tafeltennissers van Bunshot in ieder geval tot halverwege april hun skills weer tonen in de regionale competitie. Deze week beginnen 7 competitieteams aan de voorjaarscompetitie. Deze competitie behelst 5 heen- en 5 terugwedstrijden en een tweetal inhaalweken. Er zijn deze lente 6 duoteams en er is nog steeds 1 regulier (3-mans) team ingedeeld bij de NTTB Midden. Ten opzichte van het afgelopen najaar vervalt het team wat uitkwam in de regiocompetitie. Opvallend is natuurlijk het grote aantal tweetallen. Het grote voordeel van de duocompetitie is de kortere tijdsduur van de speelavond, wedstrijden waarin twee tegen twee wordt gespeeld zijn nou eenmaal eerder klaar dan bij het reguliere drie tegen drie. Vanavond zijn er drie thuiswedstijden, vier teams starten met een uitwedstrijd.
Bunshot 1 regulier, met Bennie van Luit, Robert van der Mast en Rob Boers als basisdrietal, komt dit seizoen, evenals afgelopen seizoen, uit in de 3e klasse. Met sterke tegenstanders uit onder meer Hilversum, Huizen, Houten, Barneveld en Almere kunnen de heren hun borst nat maken. Vrijdagavond trappen de heren in hun poule G als eerste af in de uitwedstijd tegen Huizen 6.
Het eerste tweetallen team, Bunshot 1 Duo, is vrijwel ongewijzigd. De enige mutatie ten opzichte van de najaarscompetitie is de afwezigheid van Mark Broers. Hij heeft besloten om alleen nog maar uit te komen voor het Utrechtse UTTC 1 en speelt daar in de 1e klasse C. Het drietal Arjan de Graaf, Ronny Vermeer en Arie van Diermen treft in de loodzware 1e klasse B tegenstanders uit onder meer Nieuwegein (VTV en NSV), Culemborg en Huizen. Deze week is het voor dit team eerst uit tegen het Houtense HTTC 1.
Bunshot Duo 2, met vader en zoon Van de Vuurst in de basisopstelling speelt vanavond in de 3e klasse B uit tegen het derde team van Shot in Soest. Wedstrijden tegen Elan (Baarn), Vita (Vianen), Oni (IJsselstein) en Huizen volgen in de komende weken.
Duo 3, bestaand uit Klaas Huijgen en Zeger van Twillert, speelt ook vanavond hun eerste wedstijd uit. In en tegen Woudenberg wacht Smash 3. In deze 5e klasse D staan ook nog partijen tegen ONI, Traiectum, Vita en Maarssen op het programma.
Bunshot Duo 4, het kampioensteam van afgelopen seizoen (vader en zoon Hille en Remco de Graaf), speelt vanavond thuis tegen ONI 3. Ook tweetallen van Traiectum, SVE, Shot en Hilversum maken hun opwachting in deze 5e klasse G.
Het nieuwste duo team van Bunshot, Duo 5, met wederom een vader en zoon opstelling (Evert en Jaco Blotenburg) speelt in de 5e klasse A in ieder geval tegen Leerdam, HTV, Iduna en Effect. Maar vanavond is het eerst thuis tegen het 4e van Maarssen. Het zou maar zo kunnen zijn dat Evert zijn zoon op sleeptouw neemt en hoge ogen gaat gooien in deze poule.
Tenslotte spelen Niels van den Broek en Paul Jorritsma met Duo 6 in de 6e klasse B. Ook zij starten met een thuiswedstrijd en ontvangen vanavond Maarssen 8 in de Kuil. Iduna, Hoogland, Vita en Fletio maken deze poule compleet.