Driemaal winst voor Bunshot

Vijf van de zeven tafeltennisteams speelden afgelopen week hun wedstrijden voor de voorjaarscompetitie. Zowel Bunshot 1 als Bunshot 7 zagen hun wedstrijden van vorige week op het laatste moment uitgesteld worden. Vanavond komen Bunshot 2 en Bunshot 4 in actie in de Kuil, vier andere duo teams spelen deze week een uitwedstrijd.

In verband met een coronageval bij één van de tegenstanders werd de wedstrijd van het vlaggenschip van Bunshot, thuis tegen Gispen, op het laatste moment uitgesteld naar 16 maart. Morgenavond komt Bunshot 1 als het goed is wel weer in actie, in poule A van de hoofdklasse staat de wedstrijd tegen het Zeister ZTTV 1 op het programma.

Bunshot 2, we hebben het dan over de 3e klasse B, speelde uit bij Hilversum 2 eigenlijk best een gedegen partij. Ondanks een vervelende blessure wist Rob Boers eenmaal winst uit zijn singles te pakken en werd de dubbel met Bennie van Luit gewonnen. Doordat Van Luit zelf geen fouten maakte in zijn enkelspelen, ging het tweede met een 1-4 overwinning aan de haal. Vanavond ontvangt dit team het eerste van Traiectum uit Utrecht.

Na de ietwat teleurstellende competitiestart konden Pieter en Rutger van de Vuurst woensdagavond de maximale 5-0 winst bijschrijven. Barneveld 1 bleek een makkelijk te nemen horde voor Bunshot 3 en deze mooie zege geeft vertrouwen voor de wedstrijd van morgen, dan is het in deze A poule van de 3e klasse namelijk uit bij Maarssen 1.

Thuis tegen Maarssen 2 wisten Evert Blotenburg en George Reynolds met Bunshot 4 een prima overwinning te boeken. Reynolds scoorde het volle pond en pakte samen met Blotenburg de dubbel. Eénmaal winst van Blotenburg zorgde voor de 4-1 einduitslag. In deze C poule van de 3e klasse staat vanavond de thuiswedstrijd tegen Gispen 3 op het programma.

Bunshot 5 trof afgelopen woensdag de koploper uit de 5e klasse A, Shot 3. Hier kon alleen Zeger van Twillert de eer van het 5e redden. Klaas Huijgen bleef met lege handen en ook het vaak onverslaanbare Bunschoter dubbel was voor het koppel uit Soest, de eindstand werd hierdoor op 1-4 bepaald. Voor deze week staat er een uitwedstrijd tegen Reflex Maarn ingeroosterd.

De uitwedstrijd tegen Leerdam 6 die Bunshot 6 zou spelen werd vorige week uitgesteld naar 21 maart. In deze 6e klasse C is het voor dit tweetal deze week uit tegen het Driebergse DTV Smash 4.

Voor de heren van Bunshot 7 zou er deze week een partij tegen SVE op het programma staan, maar ook hier werd uitstel aangevraagd. Dit team is evenals afgelopen week dus nog een weekje vrij en speelt in deze 6e klasse F komende woensdag thuis tegen HTTC 2.