Bunshot’s Duo 1 op stoom

Door de sluiting van de Kuil in verband met dankdag noteerde Bunshot afgelopen week alleen maar uitwedstrijden. Vanavond spelen drie duo teams thuis, alle overige teams komen buiten het dorp in actie voor alweer speelweek 8 van de najaarscompetitie.

17 punten uit 5 wedstrijden was de tussenstand voor Duo 1 voordat de uitwedstrijd tegen Vitac 1 afgelopen vrijdag van start ging. Mede door sterk invalwerk van Pieter van de Vuurst kon dit team aan het eind van de avond de volle 5 winstpunten bijschrijven. Arjan de Graaf scoorde evenals Van de Vuurst tweemaal en ook in de dubbel waren beide heren succesvol. De 0-5 zege zorgt voor een comfortabele voorsprong op SVE, wat ook nog eens een wedstrijd meer heeft gespeeld. Vanavond is het in de 1e klasse A Bunshot duo 1 tegen Huizen 1. Als Duo 1 de koppositie tot het eind van de rit blijft vasthouden, dan is promotie naar de hoofdklasse een feit, een unicum voor Bunshot!

De mannen van het reguliere driemans team Bunshot 1 spelen vrijdagavond uit tegen Rega 3. Ook Duo 2 speelt uit, in en tegen Woerden 2.

Het derde tweemans team, momenteel de trotse lijstaanvoerder van de 4e klasse A, pakt het vanavond weer op in de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 uit de poule, Smash Woudenberg. Elk winstpunt maakt het gat met de Woudenbergers alleen maar groter voor Duo 3 en het lijkt er op dat ook dit team, evenals het 1e duo regelrecht op een kampioenschap en de bijbehorende promotie afstevent.

Duo 5 kreeg afgelopen week geen grip op de nummer 1 uit de 5e klasse A (Hilversum 7), waardoor Zeger van Twillert en Klaas Huijgen met 5-0 de bietenbrug op gingen. Overmorgen gaan beide heren de Flevoplolder in voor het duel met Almeerspin 4.

Overhees 3 was een maatje te groot voor de mannen van Duo 6. De eer werd echter wel gered door winst in het dubbelspel van Paul Jorritsma en Niels van den Broek, uitslag 4-1. In deze 6e klasse D spelen de mannen vanavond tegen Leerdam 6.

De heren van Duo 7 waren afgelopen week ook vrij. Deze week staat in hun poule, de 6e klasse C, de uitwedstrijd tegen NSV 2 ingeroosterd. Het 7e loert hier uiteraard op revanche, de heenwedstrijd werd namelijk met 1-4 verloren.