weer verlies voor 1e regulier, Bunshot duo 1 pakt 1e plek!

Driemaal winst en driemaal verlies was de oogst van de tafeltennissers die afgelopen week in actie kwamen in hun poulewedstrijden. In verband met dankdag zijn er deze week geen thuiswedstrijden, Duo 1, 5 en 6 komen echter wel in actie tijdens een uitwedstrijd.

Een zwaar bevochten 3-2 zege op SVE 1 afgelopen woensdag heeft ervoor gezorgd dat Bunshot’s Duo 1 de koppositie in de 1e klasse B heeft veroverd. Tweemaal winst van Arjan de Graaf en winst in de dubbel met Arie van Diermen leverde de drie belangrijke punten op. Het 1e duo team staat nu met een wedstrijd minder gelijk in punten met SVE en Huizen. Vrijdagavond kan men de voorsprong uitbouwen als een goede uitslag wordt neergezet tegen de rode lantaarndrager Vitac 1.

De uitwedstrijd tegen Almeerspin 4 leverde Bunshot 1 slechts drie punten op. Bennie van Luit had met twee gewonnen singles en winst in het dubbelspel met Rob Boers een groot aandeel. Boers bleef zelf, evenals derde man Robert van der Mast, met lege handen tegen het sterk spelende trio uit Almere. In deze 2e klasse A staat Bunshot 1 momenteel stijf onderaan, de heren moeten er in ieder geval voor zorgen om niet als een van de slechtste nummers vijf ook te degraderen. Deze week is men vrij, volgende week is het uit tegen Rega 3.

Duo 2 speelde woensdagavond thuis en donderdagavond uit tegen het 2e van Effect. Thuis wonnen Pieter en Rutger van de Vuurst met 4-1, alleen het dubbelspel was voor het koppel uit Wijk bij Duurstede. Uit werd de einduitslag bepaald op 2-3 in het voordeel van Bunshot. Hier pakten de Duurstedelingen wederom het dubbelspel en verslikte Rutger zich eenmaal. Pieter was met twee zeges ongenaakbaar. In deze 3e klasse C spelen de “Vuursten” volgende week uit tegen Woerden 2.

De 0-5 overwinning die Duo 3 afgelopen maandag pakte op TOVO 1 zorgt voor een versteviging van de koppositie in de 4e klasse A. De punten werden gescoord door Bennie van Luit en Evert Blotenburg. Deze week zijn de mannen vrij, volgende week is het thuis tegen Smash Woudenberg en voor dit Bunshot team lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de kampioensvlag in top kan.

Eenmaal winst van Zeger van Twillert en Klaas Huijgen en verlies in het dubbelspel zorgde voor een 2-3 nederlaag tegen TVS 3 afgelopen woensdag. Deze week speelt Duo 5 verder in de 5e klasse A, er staat een uitwedstrijd ingepland tegen de lijstaanvoerder, Hilversum 7.

Duo 6 was vorige week vrij en speelt deze week uit in Soest tegen Overhees 3. Dit mag gerust een kelderkraker genoemd worden, in deze 6e klasse D staan de Soesters laatste, Duo 6 volgt met een wedstrijd minder en een punt meer op de 5e plaats.

In de 6e klasse C ging duo 7 onderuit tegen de koploper Fletio 4. De Vleutenaren gaven Jan Duijst en Jaco Blotenburg geen enkele kans, de uitslag werd bepaald op 5-0. Duo 7 is deze week vrij, komende week nemen de heren het in Nieuwegein op tegen NSV 2.