Tweede helft voor Bunshot

Driemaal verlies en eenmaal winst was het resultaat van de inhaalweek die vorige week werd gespeeld door de tafeltennissers van Bunshot. Deze week starten de terugwedstrijden in de najaarscompetitie, de komende vijf weken zal duidelijk worden wie kampioen wordt, wie handhaaft en wie degradeert. Vanavond spelen vier duo teams een thuiswedstrijd, twee duo’s spelen uit en vrijdagavond speelt Bunshot 1 regulier ook uit.

Duo 1, we hebben het dan over de 1e klasse B, staat er eigenlijk best goed voor. Als vanavond gewonnen wordt van medetitelkandidaat SVE 1, dan behouden de heren zicht op de eerste plaats en de daarbij behorende promotie naar de hoofdklasse!

Voor de mannen van Bunshot 1 stond afgelopen woensdag de partij tegen het SVE 6 ingeroosterd. De tafeltennisavond eindigde echter al voor dat deze was begonnen, want het Utrechtse team had besloten zich diezelfde middag volledig terug te trekken uit de competitie. Hierdoor is Bunshot 1 in deze 2e klasse A gezakt naar de 5e en laatste plek op de ranglijst. Overmorgen speelt het eerste weer, dan is het uit in Almere tegen de nummer 3 uit de poule, Almeerspin 4.

Vader en zoon Van de Vuurst zitten met Duo 2 in een lastige poule. Senior won woensdagavond weliswaar zijn singles, junior kwam er net niet aan te pas, waardoor tegenstander en lijstaanvoerder Bijmaat 2 er met de 2-3 zege vandoor ging. In deze 3e klasse C pakken de heren het vanavond weer op, tegenstander straks is Effect 2.

Bennie van Luit  maakte met Duo 3 tegen TTCL 1 het verschil. Tweemaal winst en winst in de dubbel met George Reynolds leverde een 3-2 zege op. Het derde staat momenteel bovenaan in de 4e klasse A, maar voelt de hete adem van Smash in de nek. Vanaf nu is elk winstpunt belangrijk, te beginnen deze week uit tegen TOVO 1.

In de 5e klasse bungelt duo 5 in de middenmoot. Afgelopen week ware Klaas Huijgen en Zeger van Twillert vrij, vanavond spelen de heren verder in de Kuil tegen TWS 3.

In de 6e klasse D strijdt Duo 6 om de laatste plaatsen. Afgelopen week redde Paul Jorritsma bij Maarssen de eer, het werd 4-1 voor de thuisclub. Vanavond kan dit koppel het thuisvoordeel benutten in het duel met het 5e van SVO.

Michiel Koelewijn beleefde woensdag zijn vuurdoop voor Duo 7 in de thuiswedstrijd tegen DTV Smash 3. Helaas kwam hij nog niet tot winst, teamgenoot Jan Duijst pakte één punt, maar hier bleef het bij. De 1-4 nederlaag zorgt voor een plaats in het midden van de 6e klasse C. Deze week speelt dit tweetal tegen Fletio 4.