Slechte week voor Bunshot

Afgelopen week kwam alleen Duo 5 tot een overwinning bij hun competitiewedstrijd in speelweek 3. Maarliefst 5 teams wisten hun partij niet te winnen. Verder kwam het eerste duo team niet in actie. Deze week is er weer een volledig programma, er zijn vier thuiswedstrijden in de Kuil, drie duo teams spelen uit.

Voor de mannen van Bunshot 1 regulier is het aanpoten in de 2e klasse A. Afgelopen week kwamen Arie van Diermen, Robert van der Mast en Rob Boers niet tot een overwinning tegen het sterk spelende REGA 3. Alle drie de heren wonnen 1 single en Boers en Van der Mast pakten heel knap het dubbelspel ten koste van het Nijkerkse drietal. De eindstand werd hierdoor bepaald op 4-6 en het eerste team is nu derde op de ranglijst. Vanavond ontvangt men Overhees 1, de nummer laatst in de poule.

Rutger en Pieter van de Vuurst kregen het woensdagavond knap lastig tegen het 2e duo team van Woerden. Pieter won slechts 1 partij, maar omdat het dubbelspel samen met Rutger wel werd gewonnen, bleef de schade beperkt tot een 2-3 verlies. In deze 3e klasse C staat Duo 2 nu onderaan, aangezien de partij van afgelopen week de eerste van het seizoen was. Deze week gaan beide heren verder met een uitwedstrijd bij ATC.

Ook Duo 3 ging met 3-2 de bietenbrug op. George Reynolds en Evert Blotenburg scoorden beiden eenmaal winst, het belangrijke dubbelpunt was echter voor de gastheren van Smash 2. In deze 4e klasse A is het spannend, de nummer 1 (Smash 2) heeft samen met TOVO 1 10 punten, Duo 3 volgt op de 3e plek met 9 punten. Vanavond komt Shot Soest op bezoek in de Kuil.

In de 5e klasse A pakten Klaas Huijgen en Zeger van Twillert een keurige 4-1 zege. Van Twillert scoorde eenmaal, Huijgen pakte zijn beide enkelspelen en beide heren scoorden met het dubbelspel. Vrijdagavond verdedigt Duo 5 de koppositie tegen het Huizer Bijmaat 5, wat op dit moment de laatste plaats in deze poule bezet.

In Leerdam kwam Duo 6 afgelopen week niet verder dan een 3-2 nederlaag tegen het 6e van de plaatselijke club. Paul Jorritsma pakte één overwinning en samen met Niels van den Broek werd het dubbel winnend afgesloten. In deze 6e klasse D speelt dit koppel vanavond thuis tegen de lijstaanvoerder, DTV Smash 2 uit Driebergen.

In de 6e klasse C kwam Duo 7 afgelopen week niet verder dan een 1-4 uitslag. Jaco Blotenburg redde hier de eer, Jan Duijst bleef helaas met lege handen. Vanavond is er voor deze mannen een interessante wedstrijd ingeroosterd. SVE 8 is de tegenstander en dit Utrechtse tweetal heeft evenals het 7e 6 punten bijelkaar verzameld. De winnaar van vanavond verstevigt de 3e plek in de poule.