* Najaarscompetitie tafeltennis * Bunshot teams redelijk gestart

De tafeltennissers van onze plaatselijke club zijn inmiddels al twee competitie weken op weg voor de najaarscompetitie 2021. Alleen de heren van Duo 2 kwamen nog niet in actie, zij zullen vanavond hun eerste wedstrijden weer spelen. Tegenstander in de Kuil voor dit team is Woerden 2. Verder speelt het reguliere 1e team thuis, evenals Duo 5 en Duo 7.

Na de eerste zege in de eerste wedstrijd tegen Almeerspin 4, Bunshot 1 won met 6-4, waren de verwachtingen voor de uitpartij tegen SVE 6 afgelopen vrijdagavond hooggespannen. Helaas wisten Robert van der Mast, Rob Boers en Bennie van Luit het Utrechtse drietal niet te verrassen. Er was eenmaal winst voor Boers en Van Luit in hun singles, Van der Mast won samen met Boers het dubbel. Hier bleef het bij, waardoor de uitslag hier met 7-3 uit in het voordeel van de Domstedelingen uit viel. Straks is het voor dit drietal in deze 2e klasse A thuis tegen het sterke REGA 3 uit Nijkerk.

De mannen van Duo 1 wisten woensdag, thuis tegen Vitac 1, de eerste winst van dit seizoen te pakken. Het werd 4-1, waar een week eerder met 3-2 werd verloren van het koppel van SVE 1. Arjan de Graaf en Ronny Vermeer speelden beide wedstrijden in deze 1e klasse A poule. De Graaf scoorde 3 uit 4 , Vermeer bleef op 2 uit 4 steken en het dubbel tegen Vitac werd ook gewonnen. Deze week heeft dit team een vrije week, volgende week is het vrijdagavond uit tegen UTTC 1.

In poule A van de 4e klasse kwamen Bennie van Luit en George Reynolds namens Duo 4 tot een keurige 1-4 overwinning bij TTCL 1. Als er vanavond bij Smash 2 ook wordt gewonnen kan dit team de koppositie overnemen van het tweetal uit Woudenberg.

3-2 verlies bij TVS 3 en 3-2 winst tegen Hilversum 7 was de oogst voor Duo 5 in de eerste twee competitieweken. Als Zeger van Twillert en Klaas Huijgen vanavond van Almeerspin 4 weten te winnen, dan kan het gat met de nummers 4, 5 en 6 uit deze 5e klasse A poule worden vergroot.

Duo 6 kent een wisselvallig begin. Eerst was er een pijnlijke 5-0 nederlaag bij SVO 5, waarna afgelopen week weer met 4-1 werd gewonnen tegen Overhees 3.  Deze week spelen Paul Jorritsma en Niels van den Broek uit bij Leerdam, een strijd om plek 4 in de 6e klasse D.

Ook Duo 7 kende een matige start door met 1-4 te verliezen bij Fletio 4. Een week later wisten Jaco Blotenburg en Jan Duijst echter weer met dezelfde cijfers te winnen bij DTV Smash 3. Vanavond gaat het in deze 6e klasse C weer verder voor het 7e Bunshot tweetal. NSV 2 maakt haar opwachting in de Kuil.