Najaarscompetitie begint volgende week

Met nog één trainingsweek te gaan zijn onze plaatselijke tafeltennissers alweer bijna klaar voor een nieuwe competitie. Bunshot komt in deze regionale najaarscompetitie met 7 teams in actie. Er is nog 1 regulier team en er spelen 6 duo teams mee in de NTTB regio Midden.

De mannen van Bunshot 1 regulier treffen vanaf komende week teams uit onder meer Houten (HTTC 2), Soest (Overhees 1) en Nijkerk (Rega 3). De eerste wedstrijd in deze 2e klasse A is woensdag thuis in de Kuil, tegenstander is dan Almeerspin 4, de week daarop is het uit in Utrecht tegen het ijzersterke SVE 6.

Het tweede eerste team, Bunshot duo 1, speelt in de 1e klasse B de eerste wedstijd uit. Het eerste duo team van SVE uit Utrecht is dan de tegenstander. In deze poule staan wedstrijden tegen UTTC 1, Vitac 1, Huizen 1 en Shot Woudenberg op het programma.

Duo 2, uitkomend in de 3e klasse C, begint volgende week thuis tegen Effect 2. In deze poule maken onder meer ATC 1, Bijmaat 2 en Smash Woudenberg hun opwachting.

De mannen van Duo 3 spelen woensdag in hun 4e klasse A eerst thuis tegen TOVO 1, de week daarop is het uit tegen TTCL. Ook staan er partijen tegen Hilversum, Shot Soest en Smash Woudenberg ingeroosterd.

Duo 4 heeft zich voorafgaand aan de competitie teruggetrokken, Duo 5 begint aanstaande maandag met de eerste uitwedstrijd sinds ruim een jaar. In deze 5e klasse A start men tegen TVS 3. Ook WIK 2, Hilversum 7, Almeerspin 4 en Bijmaat 5 zijn in deze poule ingedeeld.

Duo 6 pakt de competitie op met een uitwedstrijd tegen SVO 5, aanstaande dinsdag. Dit tweetal ontmoet in de 6e klasse D tweetallen uit onder andere Leerdam, Maarssen en Soest.

Tenslotte is het in de 6e klasse C voor Duo 7 komende week eerst thuis tegen Fletio 4. In deze poule staan partijen op het programma tegen SVE 8, NSV 2, Vita 3 en DTV Smash.

Sporthal de Kuil is ook vanavond tijdens de trainingsavond trouwens toegankelijk voor belangstellenden (vanaf 16 jaar) die eens willen proberen om het kleine witte balletje zo lang mogelijk op de tafel te houden. Wie zin heeft om zelf actief te zijn achter de groene tafel kan vanaf 19:30 uur terecht in een kwart deel van de Kuil om geheel vrijblijvend kennis te maken met deze super leuke sport.