^tafeltennis najaarscompetitie^ Matige week voor Bunshot

Slechts één tafeltennis team kon afgelopen week een overwinning bijschrijven. Vier teams verloren en drie teams hadden een vrije week. Als de nieuwe corona maatregelen geen roet in het eten gooien, dan zijn er vanavond drie thuiswedstrijden.

Na een week vrijaf speelt Senioren 1 vrijdagavond een uitwedstrijd in Almere tegen het 3e van de plaatselijke ATC. In deze 2e klasse A staat Bunshot 1 momenteel op de 3e plek op de ranglijst daar waar koploper Hoogland 3 inmiddels een straatlengte voorsprong heeft genomen.

Ook de mannen van Duo 1 hadden afgelopen week een vrije week en ook zij komen vrijdagavond in actie. Tegenstander is dan Gispen 3 en bij een overwinning kan Duo 1 de voorsprong in deze 1e klasse A verder uitbouwen.

In de duo 2e klasse B, de poule van Duo 2, staat voor vanavond een thuiswedstrijd ingeroosterd. Vader en zoon Van de Vuurst ontvangen het Wageningse Shot 2 in de Kuil. Bij winst van beide heren komt de 2e plaats in zicht.

Duo 3 ging afgelopen dinsdagavond met 4-1 onderuit tegen de nummer 1 van de 4e klasse G, het Soester Shot 2. Remco de Graaf kon in de laatste wedstrijd de eer van het 3e redden. Vanavond gaat dit team verder met een uitwedstrijd tegen het 4e van Hilversum.

Evert Blotenburg en George Reynolds hadden het afgelopen maandag uit bij TVS 4 behoorlijk lastig, maar uiteindelijk bleken wel alle wedstrijdpunten de goede Bunshot kant op te vallen; 0-5. Deze knappe zege brengt Duo 4 dichter bij de lijstaanvoerder van deze 4e klasse D, het Hilversumse VEV 1. Vanavond is het in ieder geval eerst Duo 4 thuis tegen VTV 5.

Duo 5 had af en toe wat pech in de partij tegen Smash 4, nota bene de nummer laatst uit de 5e klasse A. Het Woudenbergse tweetal wist Zeger van Twillert en Klaas Huijgen met 3-2 te verrassen, beide Bunshotters scoorden eenmaal. Vanavond komen de heren weer in actie, ditmaal thuis tegen Maarssen 4.

Afgelopen woensdag speelde Duo 6 thuis tegen de koploper uit de 6e klasse F, Hilversum 8. Hier was het Paul Jorritsma die de eer van het 6e kon redden door knap eenmaal winst te pakken. Niels van den Broek bleef met lege handen, de uitslag werd dus 1-4. Deze week staat er weer een pittige wedstrijd in de boeken, uit tegen het Utrechtse SVE 9.

Michiel Koelewijn kon zijn competitiedebuut voor Duo 7 nog niet bekronen met een overwinning. Jan Duijst pakte wel eenmaal winst tegen de taaie koploper TTCL 3. Hier bleef het bij, uitslag werd 1-4. In deze 6e klasse G is Duo 7 deze week vrij, volgende week ontvangt dit team het Amersfoortse Over ’t Net 5.