Winst voor Bunshot 1

Beide eerste tafeltennisteams, duo en regulier, wisten afgelopen week winst te pakken in de 3e speelweek van de najaarscompetitie. Vanavond komen duo 6 en duo 7 thuis in de Kuil weer in actie, tevens zijn er drie uitwedstrijden en zijn beide eerste teams en duo 2 vrijaf. Ondanks de laatste corona maatregelen kan de competitie vooralsnog doorgang vinden.

Arjan de Graaf en Arie van Diermen wisten afgelopen donderdag een prima 1-4 overwinning te pakken op het Baarnse Elan 1. De Graaf scoorde de volle winst uit zijn singles, Van Diermen moest één partij aan de gastheren laten. Duo 1 doet het overigens prima in deze 1e klasse A, want na de eerste drie speelweken staat dit team op kop in de poule. Het eerste is deze week vrij, volgende week vrijdag speelt men uit bij Gispen.

Senioren 1 wist met Arie van Diermen, Rugter van de Vuurst en Robert van der Mast een zwaar bevochten 5-4 thuiszege te pakken op LTTC 2 uit Lelystad. Van de Vuurst en Van Diermen scoorden knap tweemaal, Van der Mast pakte eenmaal winst. Momenteel staat Bunshot 1 op de 3e plek in deze 2e klasse A. Ook dit team is deze week vrij, volgende week vrijdag spelen de heren in Almere tegen het 3e van ATC.

Duo 2 kreeg afgelopen maandag in Amerongen het deksel op de neus. Pieter en Rutger van de Vuurst kwamen er helemaal niet aan te pas en gingen helaas met de maximale 5-0 uitslag ten onder. Hierdoor zakken de mannen naar de 2e plaats op de ranglijst. In deze 2e klasse B is het voor beide “Vuursten” volgende week thuis tegen Het Wageningse Shot 2.

Duo 3 was vorige week vrij en pakt het in de 4e klasse G deze week weer op tegen de koploper, Shot 2 uit Soest.

George Reynolds kon afgelopen donderdag de eer van Duo 4 redden door eenmaal winst te boeken tegen het Hilversumse Vlug en Vaardig. Evert Blotenburg bleef helaas met lege handen en ook de 3e set ging naar de gastheren uit de Mediastad. De 4-1 nederlaag levert een 3e plaats in de 4e klasse D op.

Zeger van Twillert en Klaas Huijgen speelden namens  Duo 5 woensdagavond thuis tegen het 4e van Over ’t Net. Het Amersfoortse tweetal bleek voor Van Twillert net een maatje te groot, hij bleef puntloos en ook de 3e set ging naar de tegenstander. Huijgen wist hier met eenmaal winst de eer te redden. De 1-4 uitslag levert een 4e plek in deze 5e klasse A als tussenstand op. Deze week spelen beide heren uit tegen medekoploper Iduna 2.

De mannen van Duo 6 waren vrij en pakken deze week de draad weer op met de pittige thuiswedstrijd tegen de nummer 1 uit de 6e klasse F, Hilversum 8.

Uit bij Hoogland 4 leverde Jaco Blotenburg en Jan Duijst de maximale winst op. Binnen de kortste keren stond de 0-5 op het bord en kon Duo 7 weer richting huis. Deze uitslag geeft een prima uitgangspositie voor de thuiswedstrijd van vanavond tegen TTCL 3. Het lijkt er op dat dit koppel uit Leusden, samen met de mannen van Bunshot, de strijd om de eerste plekken in deze 6e klasse G gaat voeren.