^Klein verlies Bunshot 1^ Winst voor Bunshot Duo 1

Na de drukte van afgelopen week in de Kuil, er speelden vier teams een thuiswedstrijd, is het vanavond een stuk rustiger. Alleen het 1e regulier en het 5e duo team spelen thuis, de rest komt buiten de plaats in actie. Dit is trouwens nog wel afhankelijk van de corona maatregelen. Publiek zal in ieder geval niet meer welkom zijn. Overigens wisten alle vier thuisspelende duo teams wel een overwinning te pakken.

Arjan de Graaf en Ronny Vermeer speelden woensdagavond thuis tegen het 1e team van NSV uit Nieuwegein. Vermeer was hier in de winning mood, want hij pakte zijn beide enkelspelen met speels gemak en wist ook de gezamenlijke 3e set (wat voorheen de dubbel was) samen met De Graaf te winnen. De Graaf voegde een winstpunt toe en hierdoor scoorde Duo 1 een keurige 4-1 winst. Morgen speelt dit tweetal weer een wedstrijd in deze 1e klasse A, dan is het uit in Baarn tegen Elan 1.

Senioren 1 kwam afgelopen donderdag in actie tegen het 3e van Rega in Nijkerk. Robert van der Mast was hier met tweemaal winst spekkoper, Arie van Diermen en Rob Boers pakten beiden eenmaal winst en aangezien er in de reguliere competitie niet meer wordt gedubbeld, bleef Bunshot 1 hier dus steken op een kleine 5-4 nederlaag. Vanavond komt in deze A poule van de 2e klasse LTTC 2 op bezoek in de Kuil.

Rutger en Pieter van de Vuurst konden tegen Effect 2 woensdagavond de maximale 5-0 score noteren. Beiden wonnen hun singles en de 3e set en staan nu op kop in de 2e klasse B. Deze week is het voor Duo 2 uit tegen TVA in Amerongen.

Remco en Hille de Graaf wonnen woensdag van het 3e van SVO. Er was tweemaal winst van Remco, Hille bleef puntloos, maar samen pakten zij wel de 3e set, de uitslag kwam hierdoor uit op 3-2. Duo 3 is deze week vrij, maar pakt het in deze 4e klasse G komende week weer op met een uitwedstrijd tegen Shot.

Bennie van Luit speelde samen met George Reynolds namens Duo 4 een perfecte partij tegen het 3e van Effect. Beiden maakten geen fouten en boekten dus een afgetekende 5-0 zege. Morgen wacht in deze 4e klasse D een uitwedstrijd tegen Vlug en Vaardig 1.

Duo 5, uitkomend in de 5e klasse A, was afgelopen week vrij, maar speelt vanavond wel weer. Klaas Huijgen en Zeger van Twillert ontvangen het Amersfoortse Over ’t Net 4.

Duo 6 was afgelopen week vrij en komt pas komende week weer in actie in hun poule, de 6e klasse F.

Tenslotte Duo 7, we hebben het dan inmiddels over de 6e klasse G. Jan Duijst en Jaco Blotenburg zorgden vrijdagavond voor een knappe 3-2 overwinning op Over ’t Net 5. Deze week spelen de heren nog dichter bij huis, er staat een uitwedstrijd tegen Hoogland 4 ingeroosterd.