% competitie op de helft % Verlies voor Bunshot 1

Op de valreep werden de thuiswedstrijden van Duo 1 en Duo 5 uitgesteld. Hierdoor waren het 2e en het 4e duo team de enigen die in competitieverband speelden. Beide tweetallen wonnen wel! Deze week komen vier teams vanavond thuis in de vertrouwde Kuil in actie, senioren 1 is vrij en het 2e en 7e duo team spelen uit.

In Houten speelden Henk de Jong, Robert van der Mast en Rob Boers donderdagavond namens Bunshot senioren 1 met wisselend persoonlijk succes tegen het plaatselijke HTTC 3. Daar waar Boers puntloos bleef en De Jong met grote moeite een punt wist te pakken, denderde Van der Mast door met tweemaal winst. Helaas ging het belangrijke punt uit de dubbel naar het thuisspelende drietal, waardoor Bunshot 1 ietwat bedrogen uitkwam op een 7-3 nederlaag. De mannen sluiten de eerste competitiehelft af op de 4e plaats in deze 2e klasse C, maar de nummers 5 en 6 uit deze poule moeten beiden nog 1, respectievelijk 2, wedstrijd(en) inhalen. In de 2e competitiehelft zal handhaving in de 2e klasse de prioriteit voor Bunshot 1 worden.

Duo 1 was dus afgelopen week onverwacht vrij, deze week pakken de mannen de competitie weer op met een thuiswedstrijd tegen de rode lantaarndrager uit de 1e klasse A, ONI 1 uit IJsselstein. Duo 1 staat op plaats 4, twee punten achter de nummer 3 en 4 punten achter lijstaanvoerder Hoogland 1.

Thuis tegen SVE 4 leverde Duo 2 een overwinning op. Pieter van de Vuurst pakte zijn beide singles, Rutger van de Vuurst scoorde keurig eenmaal winst. Helaas was het Utrechtse tweetal oppermachtig in de dubbel, waardoor de uitslag op 3-2 werd bepaald. Vader en zoon staan nu 4e op de ranglijst, deze week is het uit naar het op de 5e plek van deze 2e klasse B geklasseerde SVO 1 in De Meern.

Duo 3 moet de komende dagen volop aan de bak. Eerst is er vanavond een thuiswedstrijd tegen SVE 6, waarna men vrijdagavond uit speelt bij ONI 3. Tenslotte wacht dan komende dinsdag een wedstrijd in Soest tegen het 3e van Shot. Na dit drieluik kan vervolgende de balans worden opgemaakt voor de resterende vier wedstrijden in de 4e klasse G.

Zeger van Twillert en Klaas Huijgen wisten namens Duo 4 woensdagavond een belangrijke 3-2 overwinning te pakken op Almeerspin 3. Beide heren sluiten de 1e helft af op een gedeeld tweede plaats en zij spelen uitgerekend vanavond tegen deze concurrent, Woerden 5. Afhankelijk van de einduitslag zal het Bunschoter koppel stijgen of zakken in deze 5e klasse F.

Koploper Duo 5 zag afgelopen week de partij dus onverwacht uitgesteld worden. Vanavond gaat het in deze 5e klasse A weer verder met een thuiswedstrijd tegen het Nijkerkse REGA 3. Vervolgens is het voor Evert Blotenburg en George Reynolds maandagavond uit tegen Fletio 3.

Duo 6 speelt zoals bekend pas weer op 18 maart.

Afgelopen week was Duo 7 vrij, maar deze week komen Jan Duijst en Jaco Blotenburg weer in actie. Op bezoek bij NSV 3 zullen beide heren alles uit de kast moeten halen, de tegenstander uit Nieuwegein staat immers op de 1e plek van deze 6e klasse C.