Weer gelijkspel voor Bunshot 1

Viermaal winst, driemaal verlies en een gelijkspel was het resultaat uit speelweek 4 voor de acht tafeltennisteams van Bunshot. Vanavond spelen vier teams een thuiswedstrijd, drie teams spelen uit en Duo 3 heeft een vrije week. Deze week ronden de meeste teams de eerste helft van de competitie af.

Thuis tegen TVS 1 leverde het tweede gelijkspel op rij voor Bunshot 1 op. Overigens had er voor  Henk de Jong, Rob Boers en Bennie van Luit iets meer ingezeten. Boers en De Jong gingen in de dubbel onderuit, De Jong pakte tweemaal winst uit zijn singles, evenals Van Luit. Laatstgenoemde moest echter de laatste partij opgeven door een hardnekkige liesblessure. Boers tenslotte zorgde met eenmaal winst voor de 5-5 einduitslag. Deze week is het voor de mannen van het eerste team uit tegen het Houtense HTTC 3.

Afgelopen dinsdag kwam Duo 1 in actie tegen Iduna 1. In Bilthoven kon alleen Arjan de Graaf een puntje uit zijn singles pakken, Arie van Diermen bleef puntloos, maar aangezien beide heren het dubbelspel wel wisten te winnen, bleef de schade beperkt tot een 3-2 verliespartij. In deze 1e klasse A ontvangen de heren vanavond ZTTV 1 in de Kuil. Bij een ruime overwinning kan Duo 1 dit Zeister tweetal inhalen op de ranglijst.

In een mum van tijd stond Duo 2 woensdagavond alweer onder de douche. Tegenstander Hilversum 2 moest 1 puntje prijsgeven tegen Pieter van de Vuurst, zoon Rutger scoorde niet en ook het dubbelspel was voor de twee heren uit de Mediastad. De 1-4 nederlaag zorgt ervoor dat het tweede team is gezakt naar de 5e plek in deze 2e klasse B. Straks gaat het in deze poule weer verder met een thuiswedstrijd tegen SVE 4.

Duo 3 kwam woensdagavond in en tegen de koploper uit de 4e klasse G, Hilversum 5, uit op een kleine zege. Remco de Graaf kon tweemaal winst noteren en samen met Hille de Graaf werd ook de dubbel gewonnen. Helaas bleef Hille in zijn enkelspel met lege handen waardoor de eindstand werd bepaald op 2-3. Deze week zijn vader en zoon vrij, volgende week wachten drie wedstrijden in 7 dagen.

Duo 4 draait mee in de middenmoot van de 5e klasse F, maar ging vrijdagavond wel met 4-1 ten onder tegen koploper Over ’t Net 3. Klaas Huijgen redde de eer van het 4e, Zeger van Twillert bleef puntloos. Vanavond spelen beide heren thuis tegen laagvlieger Almeerspin 3.

Een sterke wedstrijd bij Woerden zorgt ervoor dat Duo 5 inmiddels ruim aan kop gaat in de 5e klasse A. Evert Blotenburg speelde donderdagavond overtuigend en pakte tweemaal winst en winst in de dubbel met George Reynolds. Laatstgenoemde moest 1 puntje aan de Woerdenaren laten; 1-4 winst. Beide mannen ontvangen vanavond REGA 3 uit Nijkerk.

De 6e klasse I is een poule met slechts 5, in plaats van 6, tweetallen. Hierdoor komt Duo 6 pas over drie weken weer in actie, maar hierdoor kunnen de heren wel langer genieten van de overwinning van afgelopen week op ZETA 3. Niels van den Broek bleef weliswaar puntloos in zijn singles, het dubbelspel met Paul Jorritsma werd glansrijk gewonnen. Jorritsma zorgde met tweemaal winst uiteindelijk voor de 3-2 einduitslag.

Duo 7 kon woensdag een prima 3-2 winst bijschrijven. Er was eenmaal winst voor Jaco Blotenburg en tweemaal winst voor Jan Duijst. Het dubbelspel werd na 5 spannende games nipt in het voordeel beslist door tegenstander Traiectum 4. Vanavond speelt het 7e uit bij HTV 3 in Hagestein en bij een stevige overwinning kan men voorzichtig naar de eerste plaats in deze 6e klasse C kijken.