# gelijkspel voor senioren 1 # Kleine zege Bunshot Duo 1

Van de acht competitieteams die onze plaatselijke tafeltennisclub heeft afgevaardigd in de regionale competitie van de NTTB, speelden vorige week zes teams hun partijen voor speelweek 3. Er kon eenmaal verlies, viermaal winst en een gelijkspel worden genoteerd. Vanavond zijn er drie thuiswedstrijden, alle andere teams spelen uit.

Voor senioren 1 betekende de thuiswedstrijd tegen Bijmaat 2 een weerzien met oude bekenden. Een groot aantal jaren geleden speelden Rob Boers en Henk de Jong tegen twee van de drie tegenspelers en dat leverde toen weinig punten op. Woensdagavond was het helaas niet heel erg anders. Boers en De Jong pakten beiden een punt, Arjan de Graaf zorgde in zijn eentje voor de overige drie punten. Hierdoor kwam de uitslag uit op 5-5 en bevindt Senioren 1 zich op de 5e plek en dus nog steeds in de gevarenzone in deze 2e klasse C. Vanavond speelt dit team tegen de nummer 2 uit de poule, TVS 1.

Arjan de Graaf speelde donderdagavond samen met Arie van Diermen met Bunshot Duo 1 weer. Tegenstander Elan 1 werd in de gezellige Baarnse speelzaal op een 2-3 uitslag getrakteerd. De Graaf was goed voor eenmaal winst, Van Diermen pakte zijn beide singles. Een belangrijke overwinning, want Duo 1 staat hierdoor iets ruimer op de 4e plek. In deze 1e klasse A is het voor dit tweetal deze week uit bij Iduna 1.

Duo 2 liep uit bij NSV 2 tegen een pijnlijke 4-1 nederlaag op. Binnen een mum van tijd stonden Pieter en Rutger van de Vuurst met 4-0 achter, pas in de laatste wedstrijd kon Pieter de eer voor het 2e redden. Vanavond maakt de koploper uit deze 2e klasse B, Hilversum 2, haar opwachting in de Kuil.

De partij tegen Reflex Maarn leverde Duo 3 een 3-2 zege op. Remco de Graaf scoorde 100% uit zijn enkelspel en samen met Hille de Graaf werd de dubbel gewonnen. Vanavond is het voor dit tweetal uit naar Hilversum 5, de lijstaanvoerder van deze 4e klasse G.

De mannen van Duo 4 hadden vorige week vrijaf en pakken het deze week weer op met een uitwedstrijd in Amersfoort tegen Over ’t Net 3. Overigens zit het in deze 5e klasse F allemaal heel dicht op elkaar. De tweetallen van zowel Bunshot, als Hoogland, als Over ’t Net hebben allemaal 9 punten uit 3 wedstrijden.

Duo 5 gaat heel goed in de 5e klasse A. De wedstrijd van woensdag (thuis tegen ZTTV) zorgde voor de derde overwinning op rij, het werd 4-1. Evert Blotenburg en George Reynolds zijn hierdoor dan ook naar de 1e plek op de ranglijst geklommen. Wanneer er morgen, uit tegen Woerden 4, ook wordt gewonnen kan dit koppel de koppositie duidelijk verstevigen.

Paul Jorritsma en Niels van den Broek pakten met Duo 6 woensdag een prima 3-2 winst. Beiden scoorden eenmaal uit hun singles en ook het dubbelspel werd overtuigend gewonnen. Deze week moeten de heren de goede vorm van afgelopen week proberen door te trekken, want de lastige uitwedstrijd tegen de nummer 1 uit de 6e klasse I, ONI 7, staat op het programma.

Evenals Duo 5 doet ook duo 7 het goed in hun 6e klasse C. De mannen speelden vorige week weliswaar niet, maar 8 punten uit 2 wedstrijden leveren een prima 2e plek op. Vanavond spelen Jan Duijst en Jaco Blotenburg thuis tegen laagvlieger Traiectum 4.