# Duo 1 wint wel # Klein verlies Bunshot 1

Speelweek 2 van de regionale tafeltennis competitie heeft viermaal winst en driemaal verlies opgeleverd voor de verschillende teams die Bunshot heeft afgevaardigd. Het 3e Duo team speelde niet en deze week spelen Duo 4 en Duo 7 niet,  maar vanavond zijn er sowieso vier thuiswedstrijden in de Kuil.

Arjan de Graaf, Ronny Vermeer en Arie van Diermen konden woensdag tevreden terugkijken op een gewonnen avond tegen de koploper in de 1e klasse A, Hoogland 1. De Graaf en Vermeer scoorden eenmaal winst uit hun singles, Van Diermen was met De Graaf ongenaakbaar in de dubbel, waardoor men een prima 3-2 uitslag neer kon zetten. Morgen is het voor dit duo team uit in Baarn tegen het eerste van Elan.

Eenmaal winst van Rob Boers en Robert van der Mast en een knappe dubbele winst van Henk de Jong tegen Barneveld 1 zorgde afgelopen dinsdag voor een kleine 6-4 nederlaag voor Bunshot senioren 1. Vanavond ontmoet het 1e team thuis in de Kuil het lastige Huizer trio Bijmaat 2, wat in deze 2e klasse C twee punten meer dan Bunshot heeft verzameld.

Eenmaal winst van beide Van de Vuursten in de singles en winst in de dubbel zorgde voor een 3-2 zege tegen ONI 2. Duo 2, inmiddels middenmoter in deze 2e klasse B, pakt vrijdagavond de competitie weer op met een uitwedstrijd tegen het Nieuwegeinse NSV 2.

In de 4e klasse G was Duo 3 vorige week vrij, maar vanavond gaan Remco en Hille de Graaf weer met frisse moed er tegenaan. Tegenstander is het 1e team van Reflex uit Maarn.

Duo 4, de ietwat vertekenende koploper in de 5e klasse F, liep woensdagavond tegen een 2-3 verliespartij op. Alleen Klaas Huijgen scoorden eenmaal uit zijn enkelspel, maar samen met Zeger van Twillert werd het dubbelspel wel weer gewonnen. Deze week is dit team vrij, volgende week vrijdag is het uit naar Over ’t Net in Amersfoort.

Voor Evert Blotenburg leverde de uitwedstrijd bij Smash Woudenberg geen punten op. Overigens werd het dubbelspel samen met George Reynolds wel gewonnen en omdat Reynolds zijn beide enkelspelen wel won, kon Duo 5 toch nog een 2-3 overwinning bijschrijven. Straks ontvangt de huidige koploper van de 5e klasse A het Zeister ZTTV 4 in de Kuil.

Duo 6 werd donderdagavond met 5-0 aan de kant gezet door het veel sterkere De Schans 6. Zowel Paul Jorrisma als Niels van den Broek konden net niet overtuigen en moesten de winst dus aan het Montfoortse koppel laten. Vanavond gaan beide Bunshotters in deze 6e klasse I verder met een thuiswedstrijd tegen SC ’t Gooi, wat deze competitie nog niet eerder in actie kwam.

Duo 7 tenslotte kon een 100% score noteren tegen De Schans 7. Jaco Blotenburg en Jan Duijst maakten in record tempo korte metten met de nummer laatst uit deze 6e klasse C; het werd 5-0. Deze week zijn beide heren vrij, volgende week is het thuis tegen Traiectum 4 uit Utrecht.