Bunshot trapt voorjaar af

Zeven duo teams en één regulier team pakken vanaf volgende week de voorjaars tafeltenniscompetitie van de regio Midden weer op. Ten opzichte van het afgelopen najaar is er een duo team bijgekomen en ook is er een verandering in de verschillende klassen waarin de teams uitkomen. Bunshot kan zich voorlopig opmaken voor een lang seizoen, het voorjaar loopt door tot en met de vrijdag voor Koningsdag. Na twee weken rust volgt de bekercompetitie die, als er goed wordt gepresteerd, eindigt in de laatste week van juni.

Regulier 1 is, na het kampioenschap in de 3e klasse, deze competitieronde ingedeeld in de 2e klasse C. Robert van der Mast, Bennie van Luit, Rob Boers, Henk de Jong, Arie van Diermen en Arjan de Graaf ontmoeten teams uit Scherpenzeel, Huizen, Houten, Leerdam en Barneveld. In deze 2e klasse zullen de heren vol aan de bak moeten om in ieder geval handhaving in deze pittige 2e klasse te bewerkstelligen. Komende woensdagavond is de vuurdoop thuis tegen Leerdam 1.

Van Diermen en De Graaf spelen samen met Ronny Vermeer uiteraard ook nog met Duo 1 in de 1e klasse A. Er staan in deze poule onder andere wedstrijden tegen Elan uit Baarn, Iduna uit Bilthoven en Hoogland op het programma. Duo 1 speelt volgende week donderdag de eerste wedstrijd van het seizoen uit  bij het sterke ZTTV 1 in Zeist.

Doordat Pieter en Rutger van de Vuurst met Duo 2 afgelopen najaar als eerste eindigden in de 3e klasse, spelen vader en zoon deze lente in de 2e klasse B.  ONI, Hilversum, NSV en SVO zijn de tegenstanders, en aanstaande dinsdag spelen beide heren uit bij SVE.

Het laatste kampioensduo van het najaar, Remco en Hille de Graaf, speelt vanaf nu in de 4e klasse G namens Duo 3. Ook hier wordt gespeeld tegen tweetallen van SVO, ONI en Hilversum maar volgende week is het voor dit vader/zoon team eerst thuis tegen Shot 3 uit Soest.

Duo 4, het eerste van de twee “zwager” teams, komt in de 5e klasse G onder andere teams uit Amersfoort, Woerden en Hoogland tegen. Volgende week vrijdag start dit koppel met een uitwedstrijd bij Hilversum 7.

Duo 5 is nieuw samengesteld en bestaat uit Evert Blotenburg en George Reynolds. Beide heren starten woensdag thuis tegen Fletio 3 en ontmoeten verder in de 5e klasse A teams uit onder meer Woerden, Woudenberg en Nijkerk.

De 6e klasse I is voor het tweede “zwager” team, Paul Jorritsma en Niels van de Broek. Zij nemen het woensdag op tegen ONI 7 en spelen deze competitie ook nog tegen De Schans, Zeta en SC ’t Gooi.

Ook Duo 7 is nieuw samengesteld. Jan Duyst en Jaco Blotenburg komen in deze 6e klasse C tweetallen tegen uit bijvoorbeeld Hagestein (HTV), Nieuwegein (NSV) en Utrecht (Traiectum). De eerste wedstrijd is maandag al, uit tegen HTTC 8 in Houten.