Ronny Vermeer prolongeert titel

Op de een na laatste speelavond van tafeltennisvereniging Bunshot van dit jaar, afgelopen woensdag, werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Bijna alle leden en sponsor Jaap en Justin van Sporthalbar de Kuil namen deel aan de gezellige en sportieve strijd. Via 4 poules van 4 konden de deelnemers zich plaatsen voor de winnaars- of de verliezerspoule. Vervolgens werd er via de kruisfinales gespeeld om de prijzen.

In de verliezerspoule streden Justin Beekhuis als verrassende runner up, en Jan Duijst in de troostfinale om de fraaie herinnering. Het was uiteindelijk de speler van Bunshot’s Duo 5, Jan Duijst, die er met de 3e prijs vandoor ging. De finale van deze verliezerspoule werd gespeeld tussen Evert Blotenburg (Bunshot Duo 5) en Hille de Graaf van het 4e Duo team. Verrassend genoeg was het Blotenburg die met zijn kenmerkende rustige spel De Graaf te grazen nam en beslag legde op de 1e prijs.

Nadat 8 man zich hadden geplaatst voor de winnaarsronde bleven uiteindelijk Arjan de Graaf (clubkampioen 2016), Ronny Vermeer, Bennie van Luit en Arie van Diermen (clubkampioen 2017) over voor de strijd om de prijzen. In een spannende troostfinale won Van Diermen van Van Luit en de finale werd dus gespeeld tussen Vermeer en De Graaf. Voorafgaand aan deze finale had De Graaf al aangegeven Vermeer als angstgegner te zien en na de drie gespeelde partijen bleek dat ook waarheid te zijn geworden. Vermeer won met overmacht en prolongeerde hiermee zijn titel van Clubkampioen Bunshot editie 2018.

Met het spelen van de clubkampioenschappen zit de competitie 2019 er op en kijken de tafeltennissers alweer reikhalzend uit naar de voorjaarscompetitie. Vanavond is er nog vrij trainen, waarna de Kuil op 8 januari weer beschikbaar is. Twee weken later start het tafeltennisvoorjaar dan weer.

Op de foto: Arie, Arjan, Ronny, Evert, Hille en Jan