# competitie voorbij # Ook Bunshot 1 kampioen

De najaarscompetitie zit er alweer op en drie tafeltennisteams konden het kampioenschap in hun poule vieren. Duo 2 en Duo 4 konden in speelweek 9 de beker al omhoog houden, afgelopen week kwam daar Bunshot 1 ook nog bij. Deze week kan er even worden uitgerust, waarna volgende week de jaarlijkse clubkampioenschappen zullen worden gehouden.

Afgelopen donderdag speelde senioren 1 hun laatste wedstrijd uit tegen Maarssen 3. Op dezelfde avond kwam Buna 1 in actie tegen VEV 4. Vooraf was de situatie zo dat bij een zeperd van Bunshot 1 en een grote overwinning door Buna, het kampioenschap alsnog naar het drietal van Buna zou kunnen gaan. Bunshot 1 had voor deze laatste avond Arie van Diermen, Bennie van Luit en Rob Boers opgesteld. Laatstgenoemde kon het minst goed omgaan met de spanning, want hij pakte slechts eenmaal winst. Van Diermen wist tweemaal winst te pakken en Van Luit voegde driemaal winst toe aan het totaal. Aangezien Van Diermen en Van Luit ook het dubbelspel wisten te winnen, scoorde Bunshot 1 met 3-7 ruim voldoende punten om de titel te pakken. Buna won overigens met 2-8, waardoor het gat met de nummer twee in de poule op twee punten bleef staan. Senioren 1 heeft zich door het kampioenschap verzekerd van promotie naar de regionale 2e klasse, komend voorjaar.

Duo 1 scoorde in de partij tegen TVP 2 een knappe 4-1 winst. Arjan de Graaf was goed voor de volle dubbele winst en de winst in de dubbel met Ronny Vermeer. Vermeer zelf ging in de laatste partij onderuit en bleef dus op eenmaal winst steken. Het eerste sluit dit najaar af op een prima 2e plek in de 1e klasse B en zal in het voorjaar ook weer in deze klasse uitkomen.

Pieter en Rutger van de Vuurst boekten met Duo 2 woensdag een 3-2 zege op HTTC 1 en sluit als kampioen in de 3e klasse B dit najaar perfect af. Vanaf eind januari pakken vader en zoon de competitie weer op in de 2e klasse Duo.

Klaas Huijgen en Zeger van Twillert gingen woensdagavond thuis tegen Bijmaat 5 met 1-4 onderuit. Samen werd wel de dubbel gewonnen van de kampioen in deze 5e klasse G. Huijgen en Van  Twillert eindigen toch als 2e en zij zullen in het nieuwe jaar wederom in de 5e klasse uitkomen.

Jan Duijst en Jaco Blotenburg wonnen woensdagavond met 3-2 van SC ’t Gooi 2, beiden scoorden een punt uit hun singles en het dubbelspel leverde het derde en dus winnende punt op. Duo 5 sluit deze competitieronde af op de 2e plaats en speelt volgend jaar ook weer in de 6e klasse.

Voor Duo 6 leverde de wedstrijd van dinsdagavond, uit bij NSV 3, een zwaar bevochten 2-3 overwinning op. Zowel Niels van den Broek als Paul Jorritsma pakten een punt met hun singles en beide heren wonnen de dubbel. Dit tweetal eindigt als 5e in de poule en ook voor dit team staat er volgend seizoen een plaats in de 6e klasse gereserveerd.