# volgende week laatste speelweek # Nipt verlies voor Bunshot 1

De 7 tafeltennisteams van Bunshot kwamen afgelopen week allemaal in actie in de één na laatste speelweek van de najaarscompetitie. Duo 4 speelde zelfs twee keer en pakte in deze twee wedstrijden 9 van de 10 te verdienen punten! Ook deze week speelt Duo 4 twee keer, en hoogstwaarschijnlijk kan na de thuiswedstrijd van vanavond de kampioensvlag in top. De overige 6 teams komen deze week, het is de officiële inhaalweek, niet in actie.

Bunshot Duo 1 speelde woensdagavond tegen het sterke Gispen 1. Arie van Diermen en Ronny Vermeer gingen met 2-3 onderuit. Van Diermen was eenmaal succesvol in zijn singles en samen met Vermeer werd de dubbel gepakt. Helaas bleef het hierbij, waardoor het tweetal uit Culemborg langzaam maar zeker dichterbij kruipt. Duo 1 staat nog eerste in deze 1e klasse B, maar Gispen volgt met twee wedstrijden minder op 3 punten. Een kampioenschap lijkt er voor Bunshot’s eerste duoteam niet meer in te zitten. Volgende week sluit men deze competitieronde thuis af met een wedstrijd tegen TVP 2.

Het reguliere Bunshot 1 trad woensdagavond aan tegen het Muiderbergse Buna 1. Bennie van Luit pakte hier door slim te spelen twee punten, Henk de Jong en Robert van der Mast bleven steken op een enkele winstpartij. Aangezien de dubbel ook voor de gasten was, kwam de einduitslag hier uit op een klein verlies; 4-6. Ondanks alles staat Bunshot 1 nog steeds op kop in de 3e klasse C, deze week speelt Buna tegen Hilversum en afhankelijk van deze uitslag weet Bunshot 1 hoeveel punten men volgende week bij Maarssen 3 moet halen om het kampioenschap veilig te stellen.

Duo 2 staat een straatlengte voor op de concurrentie en Pieter en Rutger van de Vuurst hoeven zich voor de laatste wedstrijd, thuis tegen HTTC 1, geen zorgen te maken. Concurrent Woerden 3 speelt deze week en mocht dit tweetal twee of meer punten verspelen, dan mag Duo 2 zich zonder te spelen kampioen noemen van de 3e klasse B. Overigens pakten vader en zoon vrijdagavond de 7e winstpartij van dit najaar, het werd 1-4 in en tegen Hilversum 4.

Zeger van Twillert en Klaas Huijgen zijn lang in de race geweest voor de titel, maar helaas lijkt de partij van afgelopen week roet in het eten te hebben gegooid. Maandagavond werd het uit bij DTV Smash 4-1 voor het koppel uit Driebergen en voor komende week staat ook nog de clash met de huidige koploper, Bijmaat 5, op de rit. Mochten beide zwagers volgende week de thuiswedstrijd met 5-0 winnen, dan pakt duo 3 alsnog de titel in deze 5e klasse G, bij elke andere uitslag is de schaal voor het Huizer tweetal.

Duo 4 heeft na vanavond 4 wedstrijden in 10 dagen gespeeld en Remco en Hille de Graaf weten dan ook of ze het kampioenschap veilig hebben kunnen stellen. Afgelopen week was het voor vader en zoon uit en thuis tegen SC ’t Gooi, wat 1-4 en 5-0 winst opleverde. Deze week is het uit bij Leerdam en vanavond speelt men de laatste partijen van dit najaar tegen de laagvlieger uit deze 5e klasse A, Maarssen 6.

In de 6e klasse A is Duo 5 gezakt naar de 2e plaats. Afgelopen week wonnen Jaco en Evert Blotenburg weliswaar met 1-4 bij het Nieuwegeinse NSV 4, het Huizer Bijmaat 6 gaat hier met 3 winstpunten meer dan Bunshot 5 aan de leiding. Komende woensdag is het voor deze heren thuis tegen SC ’t Gooi 2.

De poule van Duo 6, wat uitkomt in de 6e klasse C, is een zware gebleken. Ook afgelopen week wisten Paul Jorritsma en Niels van den Broek niet tot winst te komen. Het Montfoortse De Schans 6 pakte de maximale 0-5 zege. Komende dinsdag sluiten Jorritsma en Van den Broek deze competitieronde af met een uitwedstrijd bij NSV 3, het kampioenschap in deze poule is twee weken geleden al gepakt door het 6e van ONI uit IJsselstein.